Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ανθολόγιο Ανοησιών-Ημέρα Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ #79

Ένα μικρό ανθολόγιο από τις «πρωτηφορααριστερίστηκες» ανοησίες. Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την αναπαραγωγή τέτοιων «σκουπιδιών» και σας ζητώ συγνώμη.
Μπαλτάς: "Η αριστεία μοιάζει με ρετσινιά". "Δεν υπάρχουν χαρισματικά παιδιά". "Προτρέπω τους πρυτάνεις να μην εφαρμόσουν το νόμο των μετεγγραφών". -->Προφανώς από τον Σωκράτη και τον Μότσαρτ, μέχρι τον Ρέμπραντ και τον Αινστάιν, κανείς δεν ήταν χαρισματικός. Και αφού για αυτούς δεν υπήρχαν σχολεία αριστείας…ας τα καταργήσουμε. Τέλος, αν δε σας αρέσει ένας νόμος, μην τον εφαρμόζετε. Αυτό σας προτρέπει να κάνετε ο Υπ.Παιδείας.
Κατρούγκαλος: "Όχι απλώς είναι ηθικό αλλά θεωρώ και τίτλο τιμής που αντέδρασα σε αυτές τις πολιτικές (σ.σ. της διαθεσιμότητας) δήλωσε και επισήμανε: Δική μου πολιτική είναι η επαναπρόσληψη των απολυμένων; Του ΣΥΡΙΖΑ είναι κι εγώ παλεύω για την εφαρμογή της", -->είπε ο mr 12% και κατέθεσε το νέο νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψή τους στο δημόσιο.
Πανούσης: "Τα πράγματα έχουν αγριέψει, θα έχουμε νεκρούς στις Σκουριές". "Η αστυνομία δεν μπορεί να λύσει μόνη της το πρόβλημα με τα επεισόδια και τις καταλήψεις".--> Και οργισμένος, ανακοίνωσε μια νέα συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινώσει τη διαφωνία του.
Λαφαζάνης: «Περισσότερα τα προβλήματα για την Ευρώπη σε περίπτωση αδιεξόδου»-->Προφανώς θα έχουν κάποια προβλήματα να διαχειριστούν, εν όσο εμείς θα σκοτωνόμαστε στους δρόμους για ένα καρβέλι ψωμί.
Κοτζιάς: «Xάρη στη στάση της Ελλάδας φτάσαμε σε μια ουσιαστική απόφαση για την Ουκρανία»-->Δόξα τω Θεώ που ήταν εκεί ο κος Κοτζιάς και δεν ξεφτιλίστηκε η Ε.Ε..
Φλαμπουράρης: "Όλοι υποφέραμε, εκτός των Αυστριακών και των Πολωνών που ήταν σύμμαχοι". (για τα δεινά επί 2ου Παγκ.Πολέμου.)--> Ακόμα και ο 12χρονος Γιός μου ξέρει ότι η Πολωνία χωρίστηκε στα δύο μεταξύ των –μέχρι τότε- συμμάχων με το σύμφωνο Ribbentrop-Molotov.
Παρασκευόπουλος: «Θα εφαρμόσω την απόφαση για κατάσχεση γερμανικών περιουσιών», για το Ιστ.Γκαίτε.- "Η διάταξη για τον Ξηρό δεν είναι φωτογραφική, αφορά άλλον έναν".--> Έμ; Τι δεν καταλαβαίνετε. Αφού αφορά έναν ακόμα, δεν είναι φωτογραφική η διάταξη.
Νικολούδης: "Η λίστα Λαγκάρντ δεν είναι όσο σημαντική θα θέλαμε".--> Ούπς; Τελικά δεν ήταν τόσο προφανές ότι θα είχαμε μαζέψει μέχρι το Μάρτιο 2-3εκ €?
Last but not least...Χριστοδουλοπούλου: "Δεν υπάρχουν μετανάστες, μόνο πρόσφυγες που «λιάζονται»".-->Tourist? Tourist?
Special Guests: Γιάνης, Πάνος, Ζωή. Θα ήταν υποτιμητικό στο μέγεθος των συναπτων, βαριών και αδιάλυπτων ιδεοληπτικών τους παραληρημάτων, να συνυπολογιστούν με τους προαναφερόμενους ανόητους. Δεσμεύομαι ότι στις επόμενες διακοπές, θα σταχυολογίσω μερικά από τα δικά τους και θα σας τα προσφέρω για ανάγνωση και άφθονο γέλιο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα του '15-'16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου